Dub 14

Proč věřit „online milionářům“, když lžou už v prvním videu?

14.04.2015 v kategorii Zajímavosti. / Zobrazeno 20 948x / 30 komentářů

Když jsem viděl odkaz na web onlinemilionari.cz tak jsem si říkal, že na to asi ani koukat nebudu. Prostě jen další kašpar, který nás naučí jak vydělávat miliony na internetu.

Je pravda, že je to stejně ubohá stránka jako kterákoli jiná infopodnikavá stránka nabízející snadné zbohatnutí ala milionové imperium, ale v něčem je tak trochu jiná. Její autor se ze lží usvědčuje hned v tom trapném úvodním videu (doplnění: video už změnili. Pro jistotu jsem si ho ale stáhnul a je tady)

Tak trochu využívá stereotypního myšlení a vnímání golfu jako sportu pro milionáře a sám se tam prezentuje jako golfista.

Já golf hraju „taky“. A proč v těch uvozovkách? Protože já ho hraju skutečně. Ten pán na videu ho zcela určitě nehrál vůbec nikdy a nejspíš ho neviděl ani v televizi.

A proč jsem si tím tak jistý? Protože ten blb drží obráceně hůl 😀 Takhle by si akorát tak zlámal ruce.

Já si to video musel stáhnout, protože tohle tam nechat fakt nemůže. (a fakt ho smazal, jak jsem psal výše – dal jsem ho ale SEM).

Ale proč to vlastně píšu? Ani ne tak proto, že bych chtěl upozornit na to špatné držení hole ale proto, že mi hned na mysl přišla otázka, proč bych měl věřit nějakému takovému infošamanovi, který lže hned v úvodním videu?

Za celou tohle srandou stojí nějací pánové Adrian Kolek a Jan Furiš. Tak jim budiž v brzké doběg odměnou za mé pobavení první místo tohoto článku na Seznamu i Google při zadání jejich jmen. Stejně tak na název té jejich super domény.

(btw – než mi někdo napíšete, že hůl drží obráceně protože je možná levák, tak fakt ne. Fakt ji drží obráceně. Stojí jako pravák, hraje levým bokem dopředu a měl by mít proto pravou ruku dole na holi. Leváci hrají úplně obráceně. Stojí pravým bokem ke hře.)

Pro ty, kdo mě ještě nešmírujou:


Velké díky patří sponzorům tohoto mého blogspotu:

psaníčko z Anglie, potěší Vaše srdíčko. Již od 399 Kč.

Novomanželská půjčka Možná to není případ úplně všech, ale určitě je to velmi...

Mega-sena.cz - největší loterie Jižní Ameriky konečně v Čechách!


Chcete se i vy stát sponzorem tohoto mého článečku a mít na tomto místě inzerát?
Inzerát můžete vložit a více se dozvíte TADY.


30 komentářů / Proč věřit „online milionářům“, když lžou už v prvním videu?

  1.  drago web dne 14.04.2015 v 14.57 hod.

    Tady je „více info“ k tomu infopočinu http://blablablabla (odkaz smazán autorem článku – důvod – Zákaz odkazování na sračky)

  2.  Jirka dne 14.04.2015 v 15.04 hod.

    Ta uroven clanku jde hodne dolu….

  3.  michal blog dne 14.04.2015 v 15.26 hod.

    Tohle je celkem levárna tohle jejich promo, zjišťoval jsem si co přesně to je a oni vlastně jen sbírají e-maily a pak je budou směrovat na zahraniční produkt (za 5 nebo 6k USD), ale všude vydávají, že autorem je jeden z nich, což není pravda. Navíc ani slovo o tom, že to bude anglicky.
    Navíc nabízejí pouze 10k Kč z prodeje, provize pokud budete propagovat napřímo ten zahraniční produkt je kolem 70k Kč… Takže asi tak

  4.  Petr Jeník dne 14.04.2015 v 15.44 hod.

    ad 1) To si děláš prdel, odkazovat na pochvalný článek o takové sračce ne?

    ad 2) Njn – co ti na to mám říct. :)

    ad 3) Díky za info – víc jsem to nestudoval. Jen jsem viděl to úžasný video, který mě pobavilo a víc se k tomu fakt vracet nehodlám.

  5.  Jan Šimanko dne 14.04.2015 v 16.05 hod.

    Tedy, kam vy na ty weby chodíte, mě se to na googlu prakticky neobjevuje, ať jsem na účtu a nebo na privátu :P. Vy tyto nabídky snad aktivně vyhledáváte a tento blog je skrytou reklamou – inu ďábelský plán, co to u vás stojí?

  6.  Martin Šoch dne 14.04.2015 v 16.09 hod.

    Tím „na holy“ si to zabil :)

  7.  Petr Jeník dne 14.04.2015 v 16.18 hod.

    Jan Šimanko: Vidím to většinou jako reklamu na FB. Řekl bych, že můj mail, který používám na FB, mají někde v databázi a z těch mailů si vytvořili cílovou skupinu pro inzerci na FB.
    Martin Šoch: Jen velmi zřídka po sobě opravuju gramatických chyby, ale tohle jsem fakt musel. To byl fakt úlet :)

  8.  drago web dne 14.04.2015 v 19.06 hod.

    4 – To není pochvalný článek, to je přímo těch lidí na fotkách 😉

  9.  Giuseppe dne 14.04.2015 v 19.36 hod.

    Zdravím,

    podle čeho soudíte, že se vážně jedná o nějakou levárnu?

    Díky za odpovědi.

  10.  Alex bižuterie dne 14.04.2015 v 21.39 hod.

    Celé je to taková pohádka o slepici, co snáší zlatá vejce… za přečtení stojí toto…

    Honza preferuje vytváření penězovodů s minimálním úsilím. Podle jeho slov musí systém vydělávat 24 hodin denně bez nutnosti vlastního zásahu. Jeho tvorba mu přináší především volnost, protože stačí pár hodin denně k tomu, aby si užíval životní styl, který jej naplňuje. V affiliate marketingu se mu podařil zajímavý kousek, kdy během jednoho dopoledne vydělal 250 000 Kč. Je milovníkem dobrého jídla a kvalitního vína. Miluje výzvy a překážky, aby mohl být prvním, který je zdolá ku svému prospěchu….

    Chybí už jen záliby v super-rychlých autech, krásných ženách a zmínka o tom, že pokud není v ČR, je na jednom ze svýh 183 letních sídel.
    pod svým jménem, které zde uvádět nebudu, má nápsáno „Král affiliate marketingu“

    -slovy obyčejného člověka-
    „Dámy a pánové, nechci se Vás dotknout, ale kdo z Vás to má?“

  11.  classic milionarem snadno a rychle :) dne 14.04.2015 v 23.13 hod.

    chjo, můj německej počítač mi ukazuje obrázek nějakýho fešáka a v prostoru pro video mi vzkazuje, že Diese Website ist nicht verfugbar – neboli není dostupná.

    asi mě defaultně chrání :)

  12.  Jan Šimanko dne 15.04.2015 v 1.03 hod.

    30% konverze 😀 – kašlu na burzu s „bezpečnými výnosy“ kolem 6 až 12%. Jen aby to nebylo 30 promile…

    Jen třetina dotazníku je správně…,takže 2/3 jsou špatně, tak to ten dotazník mohli připravit lépe. Taktika zisku malých souhlasů se užívá, když chci získat jeden velký, tady to končí odkazem a flow je narušeno… další registrací.

    Jediný přední marketér, který komplikuje nákupní proces a má snové konverze. Smekám, počkám až to nasadí Alzáci :)

    Tak schálně, jaké velké know how bude odhaleno. Možná, že na alibabě.com se dá nechat vyrobit cokoli za pár šupů a pak to prodávat přes amazon Amíkům. Hlavně si projdětě takové ty bezpečnostní regulace, státní zkušebny, atestace atd., než to dostanete na český trh / EU – jako dodavatel budete zodpovídat mimo záruky třeba i za elektrické úrazy a podobné srandy a to nikoli jen po 2 roky. U šperků za toxicitu a pravost, kdyby to čistě náhodou nebylo stříbro ale nikl a spousta dalších srand. Švihadlo plné ftalátů se asi ČOIce také neudělá radost.

  13.  David sluchátka dne 15.04.2015 v 10.04 hod.

    Článek mě dosti pobavil :-)

  14.  Jan Šimanko dne 15.04.2015 v 16.43 hod.

    Tak výjimečně udělám promo, tady najde většina české cílovky tohoto affilu to, co potřebuje, za rozumnou cenu: http://www.knihacina.cz. Jen ten první krok a riziko bude vždy na vás, takže žádná výroba minipivovarů hned na začátku, ale skromnost a sběr zkušeností ;). A to že někteří obchodníci na alibabě fungují jako automat na náhodné odpovědi, ať je položená otázka jakákoli je celkem běžné 😀

  15.  Michal dne 15.04.2015 v 21.46 hod.

    No, kdyby pán hrál golf, nikdy by tu hůl nedržel jako prase kost :-)
    Takhle sem jí naposledy držel, když sem jí měl poprvé v ruce :-)

    Díval jsem se na všechny 3 videa. A ta ostravština mi rve uši (a to jsem sám ostravák)…

    Infopodnikání je skvělá věc, škoda , že u nás to umí opravdu hodně málo lidí (tím nemyslím nikoho, kdo kopíruje Davida Kirše).

  16.  Googlic dne 15.04.2015 v 22.38 hod.

    Neregistrujte se: ve videich je jen receno, ze typek prodava na amazonu 2 vyrobky made in China – kozene svihadlo a trekkingove hole jako tisice dalsich blbecku… 😀 Po chvilce guglovani to najdete, od lidi je tam relativne jen par recenzi a vetsina z toho jsou Cesi, nektere vypadaji dost na fejk 😀

  17.  Bíbr Weby chytře dne 15.04.2015 v 22.52 hod.

    Já si nemyslím, že ty online kurzy jsou k ničemu, jenom je nesmyslná jejich cena. Ono se to za chvíli okouká a ty několikatisícové kurzy utřou nos. Opravdu nevím, v čem je sledování pár videí rozdílné od toho, když si přečtu knížku. Video je tak nějak víc pro lenochy a nebo je dobré když je potřeba něco ukazovat. Ale pokud tam sdělují jenom holé informace, tak je několik tisíc místo pár desítek korun za knihu nesmysl.

    Přivařím si polívčičku a přidám odkaz na článek, kde o tom píšu: http://www.webychytre.cz/vysoke-ceny-online-kurzu/

  18.  Anonymní dne 16.04.2015 v 21.49 hod.

    nechapu proc, ale z googlu si nechali odstranit tenhle odkaz na opravdu zajimavy produkt 😀

    https://www.youtube.com/watch?v=4zArvOvflE8

  19.  Anonymní dne 16.04.2015 v 22.40 hod.

    Letadlo jak vyšitý

  20.  David Petr Mám v botě hovno dne 17.04.2015 v 22.05 hod.

    Já sem prostě musím hodit odkaz na tohle geniální Petrovo video, které se k tématu krásně hodí: https://www.youtube.com/watch?v=EEEwubdJpjU

  21.  Kapibara dne 18.04.2015 v 19.53 hod.

    On nehraje golf, ale minigolf a tak je to správně ptž onlinemilionari to tak dávaj ty ignorante.

  22.  VasilKvasil dne 20.04.2015 v 10.12 hod.

    takhle se drzi hul i minigolfu

  23.  Jan Šimanko dne 20.04.2015 v 13.05 hod.

    Kdo chce afiláka být, hůl si musí zakoupit :D… to bude nějaká gerila akce

  24.  Marek dne 21.04.2015 v 10.26 hod.

    Dodám ještě další argument proč lžou, kdyby vydělal něco přes milion korun za minulý rok musel by mít přidělený dle zákona DIČ ten dle ARES nemá.

  25.  Jan Šimanko dne 21.04.2015 v 11.15 hod.

    2Marek: Třeba nepodniká v ČR i pro podvody je výhodné mít alespoň britskou adresu 😉 pro dojem solidního partnera. Ale je spousta metod, jak se vyhnout daním, někteří tomu říkají optimalizace, pokud to ještě neporušuje zákony, poté už je to trestný čin. A v ČR se bude tak dlouho vylepšovat legislativa až už tady mít sídlo nikdo i poctivě vytvářející hodnotu mít nebude… viz třeba české firmy AVG, Alza na Kypru

  26.  Vlastimil Kopytov Online nadšenci dne 21.04.2015 v 12.43 hod.

    Konečně vím jak vydělám chybějících 1 750 000 Kč online 😀 . Zbývá mi jen si zajistit 2 děti 😀

  27.  David Grudl dne 22.04.2015 v 11.43 hod.

    To je vykradacka skvelych reklam na J&T, viz treba http://youtu.be/xIkPdb6k0uI

  28.  Tomáš http://finantis.cz/ dne 23.04.2015 v 8.15 hod.

    Mě fascinuje, že každý, kdo dělá do infoproduktů četl asi jednu a tu samou příručku o gestikulaci. A výsledek je máchání rukama, které vypadá opravdu přirozeně 😀

  29.  Kamil https://www.moebel.cz/ dne 25.04.2015 v 18.04 hod.

    Ale jo, pobavilo :)

  30.  Pavel Hot Shapers dne 27.04.2015 v 16.06 hod.

    Docela provar s tou holí naopak 😀



Štítky: , , ,